GRATISKURSER

Gratiskurserna är alltid mycket kortfatade och innehåller endast det nödvändigaste för att hjälpa er att lyckas på området det handlar om. Tänk på att en gratiskurs inte alltid innehåller alla pusselbitar för just er situation. Beroende på graden av problemet och hur många bitar som saknas i relationen, kan det behövas en bredare och mer djupgående kurs för resultat.

 

MATKRÅNGEL

-Med rätt signaler vid maten blir det snart tomt på hundfaten.

matkapitel_edited.jpg

Oavsett om ni har problem med matvägran eller hetsätning kan denna minikurs hjälpa er. Genom en enkel gest kan vi ge våra hundar mer matro, även påverka andra områden i vardagen.

Inga problem vid maten? Jag uppmanar dig att gå denna kurs ändå, ibland kan små förändringar på områden där vi inte upplever problem påverka hundens agerande i andra situationer.

Vill du gå kursen?  –> Kontakta oss

startakursorange


BASKURSER

Baskurserna går grundligt igenom den tysta kommunikationen som pågår mellan ägare och hund, hur man bör tänka och handla för att förebygga problem och lösa problem som redan uppstått i relationen.

 

GRUNDKURS I HUNDKOMMUNIKTION (OBS! Kursen är ej igång)

-Det handlar inte om vad hunden gör, utan hur du agerar när hunden gör det.

athos_edited

Denna kurs ger en bredare och djupare förståelse i hundens kommunikation, den tar upp alla grunder och förklarar varför hunden agerar som den gör, vad hundens handlingar i vardagen betyder och hur du kan göra när trassliga situationer uppstår med din hund. Kursen är baserad på boken TALA HUND – Tyst kommunikation.

Vill du gå kursen?  –> Kontakta oss

Pris: 1500kr

startakurslila.png


FORTSÄTTNINGSKURSER

Tillägskurserna är för dem som gått en grundkurs teoretiskt eller praktiskt på Elins Hundhjälp. Även dem som gått en privatkonsultation hos oss har tillgång att gå på dessa extrakurser. Det är viktigt att man har gjort någon form av grundkurs/konsultation för att byggstenarna i relationen ska komma i rätt ordning.

 

TESTGUL

startakursgul.png

TESTROSA

startakursrosa.png

TESTGRÖN

startakursgrön.png

TESTBRUN

startakursbrun

TESTBLÅ

startakursblå

TESTRÖD

startakursröd

TESTGRÅ

startakursgrågrå