MINIKURSER

Minikurserna är alltid mycket kortfatade och innehåller endast det nödvändigaste för att hjälpa er att lyckas på området det handlar om. Tänk på att en minikurs inte alltid innehåller alla pusselbitar för just er situation. Beroende på graden av problemet och hur många bitar som saknas i övriga relationen, kan det behövas en bredare och mer djupgående kurs för resultat.

MATKRÅNGEL (GRATISKURS!)

-Med rätt signaler vid maten blir det snart tomt på hundfaten.

matkapitel_edited.jpg

Oavsett om ni har problem med matvägran eller hetsätning kan denna minikurs hjälpa er. Genom en enkel gest kan vi ge våra hundar mer matro, även påverka andra områden i vardagen.

Inga problem vid maten? Jag uppmanar dig att gå denna kurs ändå, ibland kan små förändringar på områden där vi inte upplever problem påverka hundens agerande i andra situationer.

 

Vill du gå kursen?  –> Kontakta oss

startakursorange


BASKURSER

Baskurserna går igenom allt mer på djupet, de går in mer på detajler om varför och hur man bör tänka och handla för att förebygga problem och lösa problem som redan uppstått i relationen.

GRUNDKURS I HUNDKOMMUNIKTION (OBS! Kursen är ej igång)

-Det handlar inte om vad hunden gör, utan hur du agerar när hunden gör det.

athos_edited

Denna kurs ger en bredare och djupare förståelse i vardagskommunikationen, den tar upp alla grunder och förklarar varför hunden agerar som den gör, vad hundens handlingar i vardagen betyder och hur du kan handla när trassliga situationer uppstår med din hund. Kursen är baserad på boken TALA HUND – Tyst kommunikation. Vilket problem ni än har att handskas med kan denna kurs hjälpa er.

 

Vill du gå kursen?  –> Kontakta oss

startakurslila.png


FORTSÄTTNINGSKURSER

Tillägskurserna är för dem som gått en grundkurs teoretiskt eller praktiskt på Elins Hundhjälp. Även dem som gått en privatkonsultation hos oss har tillgång att gå på dessa extrakurser. Det är viktigt att man har gjort någon form av grundkurs/konsultation för att byggstenarna i relationen ska komma i rätt ordning.

TESTGUL

startakursgul.png